Доброта і милосердя у твоєму житті

Спасіння у добрі, - спасіння - у любові,
І це стосується, напевно, нас усіх.
Чого ж ми носимо у серці та у слові
Отруту заздрості та злості вічний гріх?

У Первомайській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів №17 ім. Миколи Вінграновського було проведено заплановану виховну годину «Доброта і милосердя у твоєму житті» у 8А класі класним керівником Ліпановою Тетяною Анатоліївною разом із кліриком Свято-Покровського храму протоієреєм В'ячеславом Сімчуком

На зустрічі були обговорені проблеми милосердя, доброти, чуйності, співпереживання, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі і біді.

Духовність людини набуває зовсім іншого значення, коли із класним керівником співпрацюють духовні наставники. Адже в наш час, коли милосердя втратило свою цінність, а його зміст звівся в основному до милостині, потрібно більше часу та уваги приділити саме духовній складовій здоров’я людства.

Час невпинно біжить вперед. Збігають хвилини, години, пливуть роки. Хочеться вірити, що після таких зустрічей сучасна молодь пронесе крізь своє життя отті життєві цінності, про які говорилося протягом 45 хвилин. Нам потрібно пам’ятати, що людина на цім світі не вічна, життя коротке і гріх витрачати дорогоцінний час марно.
Хотілося, щоб після таких духовних зустрічей учні осмислили свою життєву позицію і стали добрішими, милосердними та толерантними.

  • DSCN0279
  • DSCN0291
  • DSCN0295
  • DSCN0297
  • PC090627
  • PC090629

Ліпанова Т.А.
Класний керівник 8А класу
Первомайської загальноосвітньої школи
І-ІІІ ступенів №17
ім. Миколи Вінграновського