Відбувся 15 ювілейний фестиваль-зліт «Зустріч друзів»

У селі Петрова-Солониха Кіріяківського району Миколаївської області на мальовничому узбережжі Південного Бугу з 19 по 21 вересня 2014 року відбувся 15 ювілейний всеукраїнський фестиваль скаутської творчості «Зустріч друзів» у скаутському таборі «Витоки»

Участь у фестивалі взяли 150 представників майже з усіх куточків України: були представлені делегації з Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, та Миколаєва і Миколаївської області: із Врадіївки, Адамовки, Нової Одеси, міста Вознесенська, Снігурівки, Баштанки, сел. Константинівка, Мешково-Погорєлово та Петрова-Солониха. Із міста Первомайська були представлені дві делегації – загін «Вовчата» (гімназія) та Православні скаути міста Первомайська – загін «Покрови Пресвятої Богородиці» - учні ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17 ім. Миколи Вінграновського.

У програмі сподобалось все: і організація проведення ігр (двох нічних і Великої), і проведення активностей які розвивали знання і вміння скаутів необхідних у житті, і фестиваль творчості під час кемп-фаєра у вечірній час. Ряди Православних скаутів міста Первомайська – загону «Покрови Пресвятої Богородиці» - поповнились ще одним скаутом, якого прийняли в ряди під час посвяти.

Загалом враження від подорожі дуже приємні, повертаючись додому, скаути були трошки втомлені, але ця втома була приємною – ці три дні пройшли не даремно.

Ліпанов Євген,
голова Православних скаутів міста Первомайська,
вчитель історії
ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17
ім. Миколи Вінграновського