Хай дітвора у мирі лиш зростає, а Україна наша процвітає!

Хай дітвора у мирі лиш зростає,

А Україна наша процвітає!

Хай небо буде чистим, без хмаринок.

Хай сонечко лоскоче до безтями!

Нехай здоровими зростають діти

І хай щасливі будуть наші мами!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Адже діти - гарант самозбереження, здоров'я і процвітання нації. Забезпечення та дотримання прав дитини - необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку України, але й пріоритетний напрямок політики нашої держави на майбутнє. Ми прагнемо створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку і наші прагнення повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти - наше майбутнє, а значить - майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Саме в цей день, 1 червня, за благословенням настоятеля Свято-Вознесенського кафедрального собору отця Володимира Cеменюка, матушка Ірина разом з членами ради собору відвідали Міський реабілітаційний центр для дітей, яким керує Шислянікова І.А. неоминули увагою і Районний реабілітаційний центр «Мрія». Де кожен з вихованців отримав від гостей подарунок , увагу та тепло.

Матушка Ірина звернулась до дітей зі словами:

-Шановні діти і батьки! Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем захисту дітей! На наше юне покоління ми покладаємо великі надії та сподівання і докладаємо зі свого боку значні зусилля для його розвитку. Хочу висловити глибоку вдячність батькам, які виховують у своїх чадах високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність. Сьогодні ми є надійним тилом і порадниками нашим дітям, а вже завтра чекатимемо на взаємну підтримку та порозуміння. Зі святом! Миру, любові та злагоди усім родинам!

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Смт. Арбузінку також цей день не минув своєю увагою , на прохання директора реабілітаційного центру Мідіченко В.В. настоятель Свято-Ввіденського храма ієрей Вадим Чумак відвідав лялькову виставу, та привітав всіх приймаючих участь та керівників з цім святом.

  • 35349477-b09e-8ac3-7fde-915c9214b1de
  • 6ad1a2b4-0eae-3f04-bcf6-d494a12e1374
  • 83eb9d69-a9fe-8640-6b89-af5b6ae56897
  • 8add3c86-ae0e-18a0-4814-5edaaa4b16b5
  • 98e962d5-b9c7-9525-1c7c-a030b5c829f8

Молодіжний відділ єпархії