Діти Недільної школи міста Луцька приступили до таїнств Сповіді і Причастя

25 грудня, у день пам’яті святителя Спиридона Триміфунтського, посповідались та причастились вихованці недільної школи при Свято-Покровському кафедральному храмі

«Недільна школа – це свято для нас, бо це найкраща школа у світі», – такі слова кажуть про недільну школу при Свято-Покровському кафедральному храмі його вихованці. Навчання у цьому закладі є корисним для душі і проходить доволі цікаво.

А найголовніше те, що тут діти і підлітки виховуються як справжні православні християни, церковні віруючі люди. У дні Великого і Різдвяного постів, готуючи себе до великих свят Воскресіння Христового – Пасхи і Різдва Христового, традиційно вихованці цього навчального закладу спільно приступають до святих Таїнств Сповіді і Причастя.

Божественну літургію, за якою посповідались і причастились учні недільної школи при Свято-Покровському кафедральному храмі Луцька, звершив, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, священик Георгій Куницький.

Сповідь звершив керівник закладу, голова молодіжного відділу Волинської єпархії ієромонах Ілля (Вишневський).

Окрасою Божественної літургії став спів хору викладачів та учнів, який у неперевершеній манері виконав у тому числі і складні церковні піснеспіви, зокрема, «Достойно єсть» Петра Дінева.  

Після літургії отець Георгій Куницький привітав юних вірян із причастям святих Христових Таїн та побажав гарно та із користю для душі зустріти і відсвяткувати світле свято Різдва Христового.

  • 1-14
  • 2-13
  • 3-13
  • 4-13
  • 5-13

Олексюк Костянтин