У гостях в православного місіонерського клубу «Іоаннівська сім’я»

Що таке молодість? Це той проміжок життя, під час якого людина повністю розкриває себе для цього світу. Це та пора, коли серце переживає щирі і незабутні відчуття. Це той стан, коли все єство людини охоплює жага творіння і пізнання

Воістину щасливі ті, хто цінує кожну хвилинку цієї Богом даної золотої пори, адже вона глибоко закарбовується у пам’яті і надихає людину на усе її життя.

І саме для того, щоб ще раз відчути у серці радість від живого спілкування і спільного проведення часу, Православний місіонерський клуб «Іоаннівська сім’я» у неділю, 26 листопада організувала молодіжні заговини у Теремнівському будинку культури.  

У заході взяли участь православні молодіжки «Лови момент» – на чолі з головою молодіжного відділу ієромонахом Іллею (Вишневським) – та «Омофор».

Заговини традиційно почалися зі спільної молитви, після якої духівник ПМК «Іоаннівська сім’я»,  голова місіонерського відділу Волинської єпархії протоієрей Роман Якубович привітав усіх присутніх, побажавши радісно та з користю для душі провести час та запросив молодь до святкового столу.

Духівник молодіжки «Омофор», голова катехізичного відділу Волинської єпархії ієрей Віктор Мартинюк розповів молодим людям повчальну історію про цінність часу.Різноманітні конкурси, бесіди та спів супроводжували наше свято. За цей проміжок часу наші молодіжки зблизились один із одним і подарували собі велику кількість позитивних емоцій. Усі присутні не помітили, як швидко промайнув час і потрібно було прощатись.

Подякувавши один одному ще одну подію, яка надовго залишиться у пам’яті православної молоді Луцька, учасники заходу розійшлись по своїх домівках.

  • 1-24
  • 2-24
  • 3-24
  • 4-23
  • 5-24
  • 6-23

Джерело