Представники Волинської єпархії взяли участь у відкритті дитячого корекційно-розвиткового центру «Розмовляйко»

16 вересня, у місті Луцьку в приміщенні по вулиці Набережній, відбулось відкриття Маленької школи для дітей з особливими освітніми потребами у рамках діяльності дитячого корекційно-розвиткового центру «Розмовляйко». В заході взяли участь представники Волинської єпархії УПЦ – голови єпархіальних просвітницького та молодіжного відділів

Протоієрей Валентин Марчук та ієромонах Ілля (Вишневський) передали Маленькій школі для дітей з особливими освітніми потребами кошти, зібрані в часі єпархіального фестивалю “Волинський благовіст”. Священики висловили сподівання, що подібна лепта від Волинської єпархії допоможе розвитку центру “РОЗМОВЛЯЙКО”, наголосивши на готовність до співпраці.

Варто зазначити, що новостворена Маленька школа для дітей з особливими освітніми потребами у рамках діяльності дитячого корекційно-розвиткового центру «РОЗМОВЛЯЙКО» ставить за мету допомоги дітям зі складними порушеннями психофізичного розвитку, у т.ч. тим, котрі через протипокази за станом здоров’я не можуть відвідувати ДНЗ, дітям з проблемами мовленнєвого та комунікативного розвитку, затримкою психічного розвитку.

1-8

Молодіжний відділ єпархії