Місіонерська діяльність студентів семінарії

“Йдіть же навчайте всі народи …”(Мф.28,19), саме з такими словами звернувся Господь наш, Ісус Христос, до своїх апостолів, своїх місіонерів, посилаючи їх звістити Благу Звістку: “ …ідіть по всьому світі і проповідуйте Євангеліє всьому творінню”(Мк.16,15). Сьогодні кожен православний християнин є місіонером і ми не повинні забувати, що: “Ісус Христос учора і сьогодні і навіки Той же”(Євр.13,8) . І слова Спасителя, якими він посилав своїх учнів на проповідь, вони напряму стосуються і нас з вами

Ось так і студенти 3-го курсу Волинської духовної семінарії з благословення керуючого Волинської єпархії єпископа Нафанаїла здійснили молодіжну місію в навчальні заклади міста Луцьк, Геріатричний пансіонат та центр реабілітації інвалідів з дитинства ”Джерело життя” , де розповіли про любов, як її можна і потрібно проявляти у нашому сьогоденні.

Головною метою місіонерів було те, щоб донести до кожного ще юного та чистого серця, що непотрібно чекати якогось одного дня в році, щоб дарувати свою любов для Бога, ближніх для своїх рідних. А що зерна любові ми повинні сіяти кругом себе щодня і вірити та знати, що ці зерна дадуть великі плоди у майбутньому.

Дітям було показано якою повинна бути любов до Бога, до батьків, до ближніх, як використовувати час даний нам Богом так, щоб було угодно Господу та корисно ближнім нашим. Глядачів порадували соціальні ролики, які навертали сльози навіть у школярів. Звичайно, місіонерський виступ не обійшовся без приємних піснеспівів як богослужбових так і народних які мали в собі глибоку мораль. Все дійство закінчилося молитвою “Достойно єсть”.

На завершення виступів, голова місіонерського відділу Волинської єпархії та проректор з навчальної роботи ВДС священик Роман Якубович подякував усім присутнім за зустрічі і нагадав, що основою нашого життя повинна бути любов.

  • AI_vC4oY6ew
  • QstqCwUSZ-0
  • aUavTPtG9pg
  • cYvjBggYm_s
  • jOKZZGutkeA
  • m90seyH2Exc
  • p0P_ELRLqbg
  • yCawfr5mH3o

Андрій Броновицький