Учні недільної школи при Свято-Покровському кафедральному храмі у передріздвяні дні разом приступили до святих Таїнств Сповіді і Причастя

Православна Церква в усі часи приділяла велику увагу вихованню дітей у істинах віри та дусі християнської моралі. Зокрема, вже тривалий час існує практика організовувати при храмах недільні школи, де дітлахи систематично навчаються Закону Божого

«Недільна школа – це свято для нас, бо це найкраща школа у світі», – такі слова кажуть про недільну школу при Свято-Покровському кафедральному храмі його вихованці, адже навчання у цьому навчальному закладі є як корисним для душі, такі і проходить доволі цікаво.

А найголовніше – це те, що тут діти і підлітки виховуються як справжні православні християни, церковні віруючі люди. Гарною традицією недільної школи є те, коли в дні Великого і Різдвяного постів, готуючи себе до великих свят Воскресіння Христового – Пасхи і Різдва Христового, вихованці цього навчального закладу спільно приступають до святих Таїнств Сповіді і Причастя.

Отож у передріздвяні дні, 2 січня, у Свято-Покровському кафедральному храмі, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, була звершена Божественна Літургія, за якою посповідались і причастились святих Христових Таїн учні недільної школи, яка діє при цьому храмі.

Після Літургії священики привітали юних вірян із причастям святих Христових Таїн, та побажали гарно та із користю для душі зустріти і відсвяткувати світле свято Різдва Христового.

Костянтин Олексюк