В школі с. Підцир’я відбулась зустріч священика з педагогами

В день пам’яті святого апостола Андрія Первозванного у стінах загальноосвітньої школи с. Підцир’я відбувся семінар на тему «Позитивне мислення в освітянській діяльності»

На запрошення дирекції гостем заходу став настоятель місцевого Свято-Петро-Павліського храму прот. Сергій Михалюк.

У невимушеній атмосфері за чашечкою ароматного чаю педагогічним колективом розглядалися та вирішувалися нагальні питання та проблеми, які стосуються не лише вчителів, а й кожної людини зокрема. Цікавими та пізнавальними були доповіді про людину та її можливості, визначено основні помилки мислення людини, зроблено акцент на тому, що саме позитивне мислення є важливим засобом протидії психосоматичним захворюванням таким як стрес та депресія. Вчителям були надані практичні поради шодо виховання толерантності, створення доброзичливого психологічного клімату в класі та колективі і ролі посмішки педагога у цьому процесі; сформульовано основні правила щасливого життя.

У завершальному виступі прот. Сергій нагадав і вкотре наголосив, що Православ’я – це релігія радості. Навівши приклади зі Священного Писання та життя подвижників, батюшка закликав усіх присутніх старатися ніколи не впадати у відчай, не нарікати, за все дякувати Богу та бути усміхненими, налаштованими на позитив. Адже саме у щасливого вчителя щасливі учні.

  • 1-3-1024x576
  • 2-2-1024x576
  • 3-2-1024x576
  • 5-2-1024x576
  • 6-2-1024x576

Молодіжний відділ єпархії