Умови конкурсу «Краще тверезе життя»

Конкурс проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, запобігання поширення алкоголізму серед молоді і його згубного впливу

Умови проведення обласного конкурсу для загальноосвітніх навчальних закладів на підтримку соціальної кампанії «КРАЩЕ ТВЕРЕЗЕ ЖИТТЯ»

І. Мета й основні завдання конкурсу

Конкурс проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, запобігання поширення алкоголізму серед молоді і його згубного впливу. У рамках конкурсу передбачено: профілактика шкідливих звичок, пропаганда здорового життя, патріотизму, духовних цінностей, інформування про згубний вплив алкоголю на організм людини.

ІІ. Організація та проведення конкурсу

1. Організатори конкурсу
Конкурс організовує Волинське православне братство тверезості імені святого праведного Іоанна Кронштадтського Волинської єпархії УПЦ у партнерстві з управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, а також управлінням освіти Луцької міської ради.
2. Склад оргкомітету і журі

До організаційного комітету конкурсу входять:

1. Протоієрей Степан Ярема – голова Волинського православного братства тверезості ім. св. прав. Іоанна Кронштадтського;
2. Плахотна Людмила Володимирівна – начальник управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації;
3. Гребенюк Олег Володимирович – начальник управління освіти Луцької міської ради;
4. Малащук Оксана Григорівна – головний спеціаліст відділу молодіжної політики та організаційної роботи управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації;
5. Матвійчук Ольга Степанівна – завідувач Центру практичної психології та соціальної роботи управління освіти Луцької міської ради.
Координатор конкурсу – Букія Олена Володимирівна – керівник медіаклубу «Молодіжне місто» при луцькій бібліотеці-філії №10.
Журі конкурсу формується оргкомітетом.

3.Номінації конкурсних робіт

3.1. Кращий письмовий твір

Для розгляду журі приймаються авторські твори будь-якого об’єму, які стверджують необхідність здорового, тверезого способу життя, а також висвітлюють шкоду від вживання алкоголю та споріднених шкідливих звичок. Жанрових обмежень та обов’язкових вимог до назви немає. Головне, щоб робота викликала у читача позитивні емоції, бажання жити повноцінним життям без згубних звичок сьогодення. Твір має висвітлити радість природного тверезого життя (приклади відомих людей, які живуть тверезо, героїчні вчинки українців, котрі обрали здоровий спосіб життя, досвід інших країн щодо популяризації тверезого життя серед молоді, власні роздуми з приводу тверезого життя, шляхи подолання проблеми дитячого алкоголізму). Заохочується креативний підхід до виконання завдань.

Участь у даній номінації конкурсу беруть школярі 8-11 класів.

3.2.Кращий малюнок

Зображення повинне формувати позитивне ставлення до здорового способу життя.
На конкурсних малюнках не варто зображати алкоголь, тютюн чи інші наркотики, а зміст роботи не повинен викликати негативні емоції, ворожість.

Участь у даній номінації конкурсу беруть школярі 1-7 класів.

3.3. Краща мультимедійна розробка

У цій номінації можуть бути представлені будь-які роботи, які висвітлюють означену тему та створені за допомогою новітніх інтерактивних технологій (презентації, фотоколажі, фільми тощо). До участі запрошуються учні 7-11 класів.

3.4. ОСОБЛИВА НОМІНАЦІЯ!

У цій номінації можуть брати участь винятково діти з особливими потребами. Приймаються як малюнки, так і письмові твори та мультимедійні розробки.

Разом з роботою необхідно вказати наступну інформацію :

§ Номінацію.
§ Прізвище, ім’я, по батькові учасника конкурсу.
§ Рік народження.
§ Контактний телефон.
§ Клас, школу.
§ Прізвище, ім’я, по батькові та контактний телефон одного з батьків.
§ Прізвище, ім’я, по батькові та контактний телефон наукового керівника, якщо такий є.
Роботи надсилати до 5 грудня 2016 року:
§ письмові твори та мультимедійні розробки за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
§ малюнки – Центр науково-технічної творчості м. Луцька (вул. Чорновола, 2), каб. 204 (Малець Ірині Петрівні).

ІІІ. Нагородження переможців

3.1. Журі конкурсу підбиває підсумки та визначає переможців.
3.2. Переможці нагороджуються відповідними грамотами і отримують цінні подарунки.
3.3. Про час та місце урочистої церемонії нагородження переможців та призерів конкурсу буде додатково повідомлено.

ІV. Терміни проведення конкурсу

Конкурсні роботи приймаються з 10 листопада до 5 грудня 2016 року. Роботи, подані пізніше вказаного терміну, прийматися до розгляду не будуть.

V. Додаткові положення

4.1. З усіх надісланих робіт будуть обрані найкращі у спеціальній номінації «Твереза людина – щаслива Україна», де будуть відзначені роботи, які висвітлюють зв’язок патріотизму зі здоровим, тверезим способом життя.
4.2. Також передбачається нагородження авторів креативних робіт, які не є переможцями та призерами у рамках спеціальної номінації «Креативні роботи».

За додатковою інформацією звертатись за тел. 0937478342, 0666054363(Олена Володимирівна).

  • 7HJ5oHgebtY
  • DSC_0261-1024x685
  • harkov-2011-06-04-ka39

Джерело