"Особлива дитина – особливий талант"

У Луцьку 4 грудня о 14 годині в Палаці культури відбудеться другий фестиваль талановитих дітей з особливими потребами "Особлива дитина –  особливий талант"

Захід відбувається з благословіння єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, організатори – Місія допомоги дітям відділу Волинскої єпархії. Фестиваль розпочнеться святковим концертом за участі дітей з особливими потребами. Своїми виступами порадують діти із синдромом Дауна, «Янголята» – громадська організація батьків, які виховують дітей з аутизмом, вихованці Луцького та Крупівського навчально-реабілітаційних центрів.

Паралельно з цим проходитиме виставка-ярмарок, на якій будуть представлені роботи особливих дітей, проводитимуться  ігри та різноманітні майстер-класи. Один із важливих моментів для маленьких відвідувачів фестивалю – церемонія нагородження переможців конкурсу «Усі різні – усі рівні». Грамоти та цінні призи отримають  учасники конкурсу у трьох номінаціях: «Кращий письмовий твір», «Кращий малюнок», «Краща мультимедійна розробка».

Мета фестивалю «Особлива дитина – особливий талант» – показати, що діти з фізичними та розумовими вадами нічим не відрізняються від інших, прагнуть бути корисними суспільству, мають свій унікальний світогляд, мрії та навички. Суспільство не повинно лишатися осторонь таких дітей та лишати поза увагою їх проблеми. Маленькі учасники зачарують відвідувачів фестивалю своєю щирістю, поглядом на світ та талановитими виступами.

29112016

Молодіжний відділ єпархії