Керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл поспілкувався з воїнами, які лікуються у луцькому військовому госпіталі

У день престольного свята госпітальної церквиці, спорудженої на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» – після святкового Богослужіння – керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл провідав у палатах пацієнтів

Це колишні воїни, багато з яких отримали поранення у зоні АТО, відстоюючи територіальну незалежність України. Кажуть, що на війні нема тих, котрі би не увірували у Господа.

Випробування, які Він посилає, легше переносити, коли є віра, надія і любов, коли розумієш, що на все – воля Божа. Під час свого попереднього пастирського візиту у госпіталь владика Нафанаїл передав закладу 20 тисяч гривень пожертв від Волинської єпархії УПЦ, які мали були спрямовані на придбання медичної апаратури. Раніше Волинська єпархія УПЦ жертвувала госпіталю і кошти, і медикаменти, її священослужителі звершують і духовну підтримку як пацієнтів, так і персоналу бо і одним, і іншим вона потрібна.

Архіпастирський візит владики Нафанаїла у день престольного свята додав сил і надії. У палатах, куди владика заходив, аби привітати воїнів з празником, окропити їх святою водою, панувало радісне піднесення. А духовна радість, кажуть медики госпіталю, також сприяє одужанню.

  • 2IJJmtAvHIs-768x515
  • DSC_0447
  • DSC_0450
  • DSC_0455
  • DSC_0465

Джерело