Святковий захід «Покрова» + батьківські збори у недільній школі

У неділю 16 жовтня після богослужіння в Свято-Петро-Павлівському храмі с.Карпилівка , вихованцями місцевої недільної школи відбулося вшанування Богоматері

Свято розпочалося з сімейної атмосфери – діти і всі присутні мали змогу тілесно підкріпитися смачними бутербродами та солодощами. На початку з привітальним словом звернувся настоятель храму свящ.Олександр Шинкарук. Під час концерту розповіли історію свята, продемонстрували сценки, лунали піснеспіви і віншування. Діти проявили своє вміння і таланти на високому рівні, за що були нагородженні – їм по закінченню святкового заходу провели ярмарок , під час якого за зароблені на уроках Недільної школи «динарії» мали змогу купити цікаві речі і дрібнички. В свою чергу о.Олександр подякував організаторам і учасникам свята, та висловив надію , що такі зустрічі відбуватимуться частіше і з більшою кількістю учасників та глядачів.

Також слід зауважити , що по закінченню концерта відбулася історична подія на приході – вперше батьківські збори Недільної школи. Настоятель звернувся про важливість духовного виховання дітей . Закликав не бути байдужими до формування світогляду свого чада і цікавитися чім вони займаються. Також були розглянуті певні питання, пропозиції та плани.

Надіємся що ця зустріч всім учасникам і Церкві в цілому принесе велику користь.

  • SAM_8434_002
  • SAM_8444_002
  • SAM_8476_002
  • SAM_8477
  • SAM_8492_002

Молодіжний відділ єпархії