Науково-практична конференція «Історія та сучасність православ’я на Волині»

8 листопада 2016 року буде проводитися VІІ науково-практична конференція «Історія та сучасність православ’я на Волині»

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

У Луцьку з благословення Високопреосвященнішого митрополита Волинського і Луцького Ніфонта 8 листопада 2016 року буде проводитися VІІ науково-практична конференція «ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ ПРАВОСЛАВ’Я НА ВОЛИНІ»

В роботі конференції пропонуються для дослідження такі напрямки:

1) Історія Православ’я на Волині
2) Православ’я на Волині у пам’ятках сакрального мистецтва
3) Краєзнавча наука на Волині (доповіді на теми, не пов’язані із Православною Церквою, приймаються після узгодження із організаторами)

До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі та студенти духовних і світських навчальних закладів, спеціалісти в галузі богослов’я, історії, соціології, краєзнавства, педагогіки, ентузіасти і всі зацікавлені особи.
Регламент доповідей: до 15 хвилин. Робочі матеріали планується видати до проведення конференції. Тексти доповідей для публікації (бажано без ілюстрацій), оформлені згідно стандартних вимог, слід направляти до оргкомітету в електронному вигляді до 25 жовтня 2016 року.

Оргкомітет забезпечує харчування учасників під час роботи конференції. Проїзд – за рахунок направляючої сторони.

Адреса оргкомітету: місто Луцьк, вул. Драгоманова 26

Телефон для довідок: 067-361-27-31 (протоієрей Олександр Федчук)

E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (прохання повідомлення дублювати на обидві адреси).

  • cropped-new_4
  • images
  • images_1

Джерело