Вихованки регентського відділення ВДС склали іспит у Волинському коледжі технологій, бізнесу і права

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта між Волинською духовною семінарією та Волинським коледжем технологій, бізнесу та права у березні минулого року було укладено договір про співпрацю

А у вересні минулого року було домовлено, що дівчата, які здобувають необхідні для кліросного послуху знання на регентському відділенні ВДС, зможуть паралельно отримувати і світську освіту у Волинському коледжі технологій, бізнесу і права. Про це тоді домовились голова Навчального комітету при Священному Синоді УПЦ, вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент та директор Волинського коледжу технологій, бізнесу і права Станіслав Щеблюк.

Отож, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, 14 червня майбутні керівники церковних хорів склали іспит у Волинському коледжі технологій, бізнесу і права. Цей екзамен став підсумком курсу навчання, в ході якого вони здобували фах кухаря ІІІ розряду.

На екзамені були присутні ректор ВДС протоієрей Рустик Капауз, проректор з навчальної роботи ВДС священик Роман Якубович та викладач ВДС протоієрей Петро Муляр, а також викладачі коледжу.

  • 8jBqqsSRz9I
  • Hv9-s2rgbZg
  • XDzBWj-4BrM
  • XvzoacwpBOE
  • sY6UczvFtXU

Джерело