Заговини “Іоанівської сім’ї”

8 березня молодь Свято-Хрестовоздвиженського храму, яка згуртована у дружню молодіжку “Іоанівська сім’я” провела заговини до Великого посту. Свого роду ці заговини пройшли у стилі українських вечорниць, і відбувалися вони у Теремнівському Будинку культури.

Перед початком вечора усі помолилися, а духівник молодіжки, голова місіонерського відділу Волинської єпархії УПЦ священик Роман Якубович благословив цей вечір і святковий стіл, на якому власне були страви, приготовлені кожним учасником вечора.

Священик Роман Якубович привітав усіх із цим святом молодіжки, побажав усім гарно провести цей вечір, заговитись до посту, і повеселитися.

За святковим столом кожен мав змогу розказати свої враження, свої якісь особисті новини, поспілкуватися між собою, а також було вирішено ряд питань, відносно діяльності молодіжки під час Великого посту.
Трішки покуштувавши за святковим столом, молодь перейшла до розважальної програми вечора. За попередньою домовленістю кожен учасник на цей вечір мав придумати якісь конкурс або гру, що власне і зробив кожен учасник. Отож було дуже весело, адже були різноманітні розваги, під час яких кожен не аби-як повеселився.

На стільки весело і радісно було в цей вечір, що й не замітили як швидко пролетів час, і на годиннику вже була пізня година ночі. І тому потрібно було завершувати цей прекрасний вечір, але кожному хотілося щоб це свято не закінчувалося.

На завершення заговин молодь подякувала директору Будинку культури Олені Миколаївні, яка не вперше нас з радістю приймає в своїх стінах, і дає змогу проводити у цьому залі як заговини так і різні концерти.

Ось так “Іоаннівська сім’я” провела традиційні заговини до Великого посту.

  • 44
  • 4Ij_DqWKkPw
  • x_cba01326

Джерело