Для чого особлива молодь декламувала вірші Кобзаря у громадському транспорті?

Уже третій рік поспіль у день народження Тараса Шевченка православна молодь міста Луцьк проводить флешмоб – читання віршів Кобзаря у громадському транспорті

Мета акції нагадати людям про народження великого поета і разом з тим роздаючи листівки про Великий піст розповісти людям про те, що таке піст і як його потрібно провести. В цьому році флешмоб був не звичайний, бо крім молоді із юнацького клубу «Лови момент» у ньому взяла участь особлива молодь з реабілітаційного центру «Джерело життя».

Скільки було здивувань в очах людей, які їхали по своїх справах, чи на обід, можливо на відпочинок після роботи, хтось їхав із ринку, хтось на гостину , кожен роздував про буденні проблеми та тут у тролейбус зайшла молодь і розірвала павутинну людської буденності. А коли молодь почала декламувати вірші Шевченка, то здивування в очах перетворилось на радість та ласкаві усмішки людей.

Ось так учасники акції показати суспільству, що люди з обмеженими можливостями не сидять вдома, а живуть таким же життям, як і звичайні люди, крім того нагадали, що в піст головне не їсти один одного.

  • DSC_1231
  • DSC_1233
  • DSC_1240
  • DSC_1243
  • DSC_1248

Молодіжний відділ єпархії