З подорожі людина ніколи не повертається такою, якою вона була до цього, а особливо якщо ця подорож паломницька

З подорожі людина ніколи не повертається такою, якою вона була до цього, а особливо якщо ця подорож паломницька. Саме під час паломницької поїздки людина переживає зустріч з Богом, через молитвенний дух та благодать святих місць, любов з якою зустрічають паломників насельники монастирів і особистий духовний досвід

 Поїздка Православного Товариства ім. прп. Ніколи Святоші співпала з днем святкування новомучеників землі Руської (7 лютого) та днем пам’яті священномученика Володимира митрополита Київського і Галицького (Богоявленського).

12717369 10153947723324824 8478520332513946733 n

 

Молодь товариства відвідала Свято-Хрестовоздвиженський чоловічий монастир села Старий Чорторийськ, де були присутні на святковій літургії та водосвятному молебні. Після смачної трапези товариство відправилось на вечірнє богослужіння у Свято-Троїцький жіночий монастир, що розташований посеред лісу. Того зоряного вечора кожен мав можливість пройтись територією монастиря у хресному ході.

Молоді пілігрими були глибоко вдячні за любов і гостинність, з якою їх приймала монастирська братія і сестри, пригощаючи їх трапезою та настановляючи словом.

Додому повертались усі вдячні Богу, радісні та у духовно піднесеному настрої!!!

Молодіжний відділ єпархії