Різдвяне свято для дітей-сиріт і дітей із особливою долею

Цими днями Церква відзначила велике свято Різдва Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа. Це свято люблять усі, а особливо юні вірячи – адже це час як духовної радості, яку вони сприймають своїми юними серцями, так і подарунків. І особливо важливо уділити любов і увагу тим дітлахам, які позбавлені батьківського піклування, або в силу певних тілесних немочей, мають особливі потреби

Вже традиційно, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, Волинська єпархія долучається до святкових заходів, які проводить у ці дні Дитячий фонд України у Волинській області. Так і цього року, 5 січня, у Волинському ляльковому театрі для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей із особливою долею відбулась святкова вистава.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта участь у заході взяли секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук. Вони привітали присутніх зі святом Різдва Христового і Новим роком, переказали благословення і вітання від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, а також побажали, щоб Богомладенець Христос, Різдво Якого урочисто святкуватиметься цими днями благословив усе їх життя.

Своєю чергою, голова правління Дитячого фонду України у Волинській області Олена Грінченко переказала щирі слова вдячності митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту за повсякчасну турботу і піклування про дітей-сиріт та дітей із особливою долею.

  • DSC_1773
  • DSC_1784
  • DSC_1793
  • DSC_1797
  • DSC_1804

Молодіжний відділ єпархії