Відвідинии дітей зі школи-інтернату с.Липляни

8 листопада хлопці та дівчата нашого товариства відвідали дітей зі школи-інтернату с.Липляни. Дітвора нас радо зустрічала, адже після осінніх канікул – це була наша перша зустріч. На цей раз ми вирішили поділитись з дітьми сценкою про гріхи, що ставили нещодавно на православному фестивалі

Розпочати виступ допоміг нам хлопчик Дмитро - один із учнів школи-інтернату, оголосивши всім: «До вашої уваги сценка про гріх». Діти затамували подих і ми стартували…

Для початку коротенько розповіли їм про ті гріховні пута, що використали у постановці, про те, як легко люди в них впадають та які негативні наслідки вони приносять не лише тілу, а безсмертній нашій душі. А далі все пройшло на одному диханні. Діти впізнаючи кожен із гріхів, разом озвучували як саме він називається.

«І смішно, і грішно», - як-то кажуть, але було приємно спостерігати, коли по завершенню сценки деякі хлопці (учні) повиймали свої карти і демонстративно їх розірвали, мовляв частину гріха знищено.

Двома словами – діти зрозуміли про що була наша постановка, а на питання: «Чи сподобався їм виступ?» і «Чи хотіли б вони приймати участь в таких сценках?» всі дружно відповіли – «Так!».

Тому в майбутньому будемо надіятись побачити в головних ролях цих веселих, енергійних, кумедних, іноді і сумних та все-ж-таки НАШИХ ДІТЕЙ!!!

  • FspAojC_F-Y
  • JrRtUEwstsU
  • TkPDBi0czbg
  • cH723aVNT_g
  • ycNaS3b7768

Молодіжний відділ єпархії