Православна молодь Ківерець на фестивалі Фавор

13 липня 2015 молодь Волинської єпархій вже в четверте, не злякавшись дощу, зібралась на березі мальовничого озера Тросне (с. Карисин, Маневицького району) на православний молодіжний фестиваль активного відпочинку та особистого розвитку «Фавор»

Літнє сонце і довгоочікувані канікули ваблять передчуттям подорожей і свіжих, яскравих вражень. Для кожного з нас наступає момент, коли з`являється бажання вирватись з кола навчання – дім. Зробити щось таке від чого душа вивільниться і заспіває. Відпочити від надбань цивілізації: телевізора, інтернету, автомобіля, маршруток зі сварливими пасажирами і т.п.. Зрештою всі ми знаємо, що нас втомило і від чого хочеться хоч на трохи втекти.

13 липня 2015 молодь Волинської єпархій вже в четверте, не злякавшись дощу, зібралась на березі мальовничого озера Тросне (с. Карисин, Маневицького району) на православний молодіжний фестиваль активного відпочинку та особистого розвитку «Фавор». Погана погода не завадила молоді вже вкотре зустрітись, приїхало близько 180 молодих хлопців та дівчат, і не тільки з Волині, а й Рівненщини. Ківерцівська молодіжка К.Р.О.К теж четвертий рік поспіль не залишилась осторонь.

Цьогорічної темою фестивалю стало «Небесна та земна батьківщина». Кожен день мав свою певну підтему, оскільки організатори хотіли звернути увагу не лише на духовний розвиток молоді, але й на розвиток «здорового» патріотизму.

Приїхавши сюди дійсно відчуваєш що ти не один, що тут багато однодумців, що тебе завжди вислухають не лише твої друзі (яких з кожним роком після «Фавору» стає все більше), а й священники та гості які приїжджали до нас, проводили з нами час та пізнавальні, цікаві бесіди.

Фотоальбом

Джерело