Екс-очільник ківерцівської молодіжки рукоположений у сан диякона

17 лютого з благословіння керуючого Волинською єпархією митрополита Волинського і Луцького Ніфонта у Свято-Покровському кафедральному храмі міста Луцька була звершена Божественна Літургія архієрейським чином

Богослужіння звершив голова Синодального молодіжного відділу нашої Церкви вікарій Київської Митрополії єпископ Обухівський Іона. Владиці співслужили голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, голова Молодіжного відділу Волинської єпархії ієромонах Ілля (Вишневський), а також духівник православної молодіжки Рівненської єпархії «Рівненська православна молодь» протоієрей Василь Романюк, духівник православної молодіжки «К.Р.О.К.» з міста Ківерці протоієрей Андрій Яковлюк, духівник молодіжки православного місіонерського клубу «Іоаннівська сім’я» міста Луцька священик Роман Якубович, духівник молодіжки «Крила віри» села Карпилівка Ківерцівського благочиння священик Олександр Шинкарук, а також протодиякон Ростислав Петров та диякон Іван Бортнік..

За Божественною Літургією владика Іона рукоположив у сан диякона студента ІІІ курсу ВДС Віктора Мартинюка, який ревно і активно трудиться у Молодіжному відділі Волинської єпархії та є викладачем недільної школи при Свято-Покровському кафедральному храмі. А у минулому, до навчання у семінарії Віктор був очільником ківерцівської молодіжки К.Р.О.К., члени якої привітали свого товариша зі вступленням на шлях священнослужіння. Клірик Свято-Миколаївського храму міста Ківерці та координатор молодіжки протоієрей Андрій Яковлюк опісля співслужіння за літургією також привітав вже отця Віктора, як собрата та сослужителя.

День хіротонії отцю Віктору запам’ятається, адже будучи активним учасником у молодіжному православному русі, був рукоположений «молодіжним владикою» та в момент святкування на Волині дня православної молоді.
Многая і Благая літа отцю Віктору та матушці Зінаїді!

  • _DSC7794
  • _DSC7800
  • _DSC7816
  • _DSC7886
  • _DSC7894

Просмотреть полный альбом

ПМО К,Р.О.К.