Центр реабілітації для дітей з обмеженими можливостями

Сучасне життя людей різне. Мені, здається, непотрібно його описувати, адже кожен знає плюси та мінуси нинішнього суспільства. Проте в сьогоднішньому соціумі є категорія людей про яких потрібно говорити і не тільки говорити а й підтримувати морально, духовно, матеріально – це неповносправні діти

Головною метою проекту являється допомога неповносправним дітям, а саме їхньої адаптації у сучасному суспільстві та творчого розвитку особистості.

Уже другий рік поспіль творча команда займається в різних реабілітаційних організаціях міста Луцьк.

1e770cf65d65d406

На даний час існує 9 волонтерських груп, які співпрацюють з чималою кількістю закладів, установ, організацій. Зокрема, це реабілітаційний центр «Джерело життя», «Центр розвитку дитини», Реабілітаційний дитячий садочок, Луцький навчально-реабілітаційний центр та ін.

Ми допомагаємо особливим категоріям дітей (хворим на аутизм, з синдромом Дауна, сиротам, онкохворим, з вадами зору та слуху), а також людям похилого віку.

Оскільки діяльність нашого центру різноманітний, кожна людина може проявити тут свої унікальні таланти і вміння, спробувати себе у різних ролях - помічника, вчителя, уважного і доброго друга. Крім того, учасники нашої організації можуть долучитися до загальної справи, обираючи діяльність за своїм фахом.

b812f4ae267a8b56

Додаткові напрямки нашої роботи:

- Екскурсії,

- Проведення свят, акцій та різноманітних заходів

- Художня студія

- Вокальна студія

- Студія декоративно-прикладного мистецтва

- Школа журналістики

- Школа компютерних технологій

- Допомога волонтера за його професією спеціальністю.

Два роки підряд наш проект фінансували ми самі, організовуючі різні акції, щоб залучити якісь кошти. Щоб працювати на повну для нашого проекту потрібно близько 50 тисяч гривень. Для оренди приміщення. Купівлі потрібної техніки та меблів. Якщо виграємо, то вкладемо кошти у наш проект, щоб можна було б покращити нашу роботу.

МИ ПРОЙШЛИ ДО ПІВФІНАЛУ. ЩОБ ПРОЙТИ ДО ФІНАЛУ ПОТРІБНО ГОЛОСУВАТИ.

d53eb2b18d47aabd