Представники Волинської єпархії на IX-тій Всеукраїнській конференції голів і працівників молодіжних єпархіальних відділів та організацій УПЦ

У період з 11 по 15 травня в селищі Коблево, Березанського району Миколаївської єпархії проходила IX-та Всеукраїнська конференція голів і працівників молодіжних єпархіальних відділів та організацій УПЦ. Такий захід з благословення Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія організовує Синодальний молодіжний відділ УПЦ на чолі із єпископом Іоною (Черепановим)

Конференція в основному направлена на пошук нових ідей та методів роботи із молоддю. Щоразу розглядаються актуальні теми що стосуються молодіжних організацій а також священників котрі ними опікуються. У ході конференції досвідом роботи діляться люди, які тривалий час займаються такою діяльністю та представляють нові проекти. Священики, які нещодавно розпочали працювати у молодіжних напрямках здобувають необхідний матеріал для того, щоб вдало розпочати діяльність у свої приходах.

Зокрема тут були представленні доповіді на такі теми:

- Обман під виглядом благодійності

- Пастирське служіння в зоні бойових дій

- Місія серед дітей сиріт

- Унікальні методи пастирської роботи серед нецерковної молоді а ін..

Волинську єпархію, з благословення митрополита Волинського і Луцького, Ніфонта, представляли голова молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський) та диякон Віктор Мартинюк.

Священники виступили з доповіддю на тему: «Брейн – ринги для молоді». Саме такий захід був проведений для молоді Волинської єпархії на свято Стрітення Господнього (День Православної молоді).

Хочеться відмітити, що на цій конференції молодіжна діяльність Волинської єпархії була відмічена грамотою.

  • P5110869
  • P5120880
  • P5130898
  • P5141066
  • P5141070
  • P5151157
  • P5171163

Молодіжний відділ єпархії