"Великодна Пасхалія" 2015 у місті Луцьк

Вже традиційно у Світле Христове Воскресіння лучан та гостей міста збирає на Театральному майдані мистецьке дійство “Великодня Пасхалія. Цьогорічний великдень також не став виключенням

Зі сцени лунали духовні піснеспіви, вірші, у яких учасники дійства прославляли Воскресіння Христове.

Пасхальною радістю з жителями і гостями Луцька поділилися учні недільної школи, що діє при кафедральному Свято-Покровському храмі. Дітвора виступила з виставою «Пасхальні пригоди Червоної шапочки». За допомогою театралізованого дійства юні актори хотіли донести важливість свята Воскресіння Христового – Торжества із торжеств. Тому що саме через нього і ми маємо надію на воскресіння і життя вічне.

Враженнями від виступу учнів поділився керівник недільної школи ієромонах Ілля (Вишневський): «Тепло робиться на душі, коли дивишся на діток, що так щиро прослявляють Господа нашого Іісуса Христа, і разом з тим несуть новину про Воскресіння Христове. Окрім того, юні вихованці школи прагнули донести до глядача важливість молитви, особливо у ці Великодні дні. Я впевнений, що проповідь із дитячих вуст обов’язково буде почута!»

  • P4130359
  • P4130365
  • P4130376_1
  • _2_P4130359
  • _P4130362

Молодіжний відділ єпархії