Духовні бесіди: 2 роки в ефірі

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та за підтримки директора радіостанції СіД-FM Андрія Зубенка інформаційно-просвітницький відділ єпархії спільно з радіостанцією СіД-FM продовжує випускати духовно-просвітницькі радіопередачі «Духовні бесіди»

«Пілотний» випуск радіопередачі світ побачив у квітні 2013 року. Прямий ефір, у якому взяв участь голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, показав високий рейтинг популярності та отримав гарні відгуки у соціальних мережах. З кожним ефіром популярність передачі зростає, про що свідчать показники рейтингів.

Варто зауважити, що радіостанція СіД-FM має широку молодіжну аудиторію, що робить православний радіопроект особливо доцільним.

«У сучасному світі поле місіонерської діяльності з кожним днем збільшується. В інформаційну епоху Церква повинна особливо посилити свою присутність у сфері ЗМІ: на радіо, на телебаченні, у друкованих виданнях, – сказав голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук. – Саме заради проповіді серед молоді ми постійно працюємо над випуском різних медіапроектів. Середи них і «Духовні бесіди», де слухачі зможуть почути актуальний коментар священика щодо останніх подій у Православній Церкві та дізнатись багато чого нового, слухаючи бесіду священика із ведучим на духовну тематику».

Передача лунає у прямому ефірі два рази у місяць, по четвергам о 14:30 на частоті 102.4 FM.

Молодіжний відділ єпархії