«Постимось постом приємним блаоугодним Господу»

Великий піст – це особливий час. Це час, який ми повинні присвятити небесному, нетлінному, вічному – душі. Сьогодні під час богослужіння ми чули стіхіру «Постимось постом приємним благоугодним Господу…». Піст це час радості, час духовної весни, яка обтрушує з нас все що постаріло і омертвіло для того щоб наново народитися в Господі, тобто прийти до Нього і сказати: «Гоподи я змінився, прийми мене!»

Цю радісну звістку православний юнацький клуб «Лови момент» приніс до молодих людей із реабілітаційного центру «Джерело життя». Подія відбулася у перший день посту. До всіх присутніх з повчальним словом звернулися духівники центру отець Петро Базюк, та отець Андрій Нікітіч.

Учасники клубу за допомогою сценки “Вогник у душі” намагалася донести до глядачів, що людині в наш час дуже легко стати на шлях зла, яке широко пропагується у світі, але з Божою допомогою і з підтримкою один одного людина витримує усі випробування на тернистій життєвій дорозі.

На кінець зустрічі священики побажали вихованцям центру достойно провести дні великого посту, та з Божою допомогою зустріти радість Христового Воскресіння!

  • CoIRjr8nVU8
  • ImPbWhIy8m0
  • KzMAwrRHSA0
  • aADoT15YkQ4
  • qwBzgaobmyU

Джерело