Міжнародна молодіжна акція "Молитва за мир в Україні"

18 лютого 2015 року розпочалась МІЖНАРОДНА МОЛОДІЖНА АКЦІЯ «Молитва за мир в Україні». В пам’ять про померлих рік назад на Майдані Незалежності і на всій тереторії України за ці трагічні місяці війни. Таку акцію проводять уже вдруге молодь із Казахстану

Молодь із Казахстану цією акцією показує що, незважаючи на різницю наших громадських поглядів і громадянство різних держав, ми всі є єдиною Церквою, і ми готові завжди підтримати один одного в непросту ситуацію. Небайдужа православна молодь буде молитися, щоб стихло насильство, і серця людей стали м’якшими.

Акція буде відображена в соціальних мережах: Instagram, Вконтакте, Facebook. Знайти фотографії можна буде соцмережах під загальним хештегом #МолитваЗаУкраину , а також #Молитва , #БогЕстьЛюбовь , #Православие , # Prayer , # GodIsLove , # Orthodox ).

Акція є унікальною, адже у молитві за мир в Україні об’єднується вся православна молодь світу.

«Прецеденту таких акцій у наших країнах немає. Вона стала єдиним і органічним проявом молодіжної думки. Головна мета це висловити біль, а також об’єднати молодь всього світу в умінні мирно і спільно звернутися до Господа Бога» - координатор акції Євген Єсаулєнко

В акції братимуть участь молодіжні організації: «Молодість небайдужа» (Київ,Україна), «Омофор» (Луцьк, Україна), «Лови момент» (Луцьк, Україна), «Альфа і Омега» (Казахстан), Асоціація православних молодіжних клубів Сибіру (Росія) та інші.

Послідовність дій для бажаючих прийнятий участь в акції:

1. Зважитися підтримати молебінь і отримати благословення на молебінь від духівника молодіжного об'єднання або настоятеля храму.

2. Сповістити молодих людей і запросити їх до участі. Проводити молебінь можна, де завгодно і зручно. У храмі, офісі молодіжного клубу або будь-якому відповідному приміщення з образом Спасителя.

3. Роздрукувати картинку (графіком «Господи, помилуй Україну!») На щільному папері А4 або А3. Її будуть тримати учасники акції.

4. Зробити фотографії (можна цілий фоторепортаж) з молебню.

5. Розмістити фотографії в соціальній мережі: Instagram, Вконтакте, Facebook.

Поставивши текст до фотографій: «Ми віримо! Господи, спаси Україну! Молодь міста (наприклад: Молодь Алмати). # Молитва ЗаУкраіну ».

6. ОБОВ’ ЯЗКОВО надіслати фотографії на електронну адресу

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. – Олег (Україна)

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. - Іван (Росія)

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. - Євген (Казахстан)

  • 1424417487_siniy-fon
  • 1424422721_beloyarskiy
  • 1424422726_alma-ata
  • 1424422793_cherepanovo
  • 1424422794_astana
  • 1424422800_ust-kamenogorsk
  • _Microsoft_Office_Publisher
  • zHZ6N4X-BCs