Божественна Літургія у молодіжному центрі «Джерело життя»

29 грудня у Волинському обласному центрі реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта Божественну Літургію звершив духовний наставник цього центру протоієрей Петро Базюк

Особливою дією Промислу Божого коли віруючим невидима благодать Божа передається через видиме дійство є святі Таїнства Церкви. У Таїнстві Євхаристії через Причастя Тіла і Крові Христових віруюча людина з’єднується із Христом, отримує залог Вічного життя. А щоб приступити до цього Таїнства слід очистити душу від гріхів у Таїнстві Покаяння. Православна Церква в усі віки приділяла особливу увагу, щоб усі її вірні мали можливість приступати до цих святих Таїнств.

В  дні Різдвяного посту православні вірні, готуючись до зустрічі велику свята Різдва Христового, приступають до Сповіді і Причастя. 29 грудня у Волинському обласному центрі реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта Божественну Літургію звершив духовний наставник цього центру протоієрей Петро Базюк.

Учасники центру «Джерело життя» разом посповідались та причастились святих Христових Таїн. Сповідав учасників центру священик Георгій Віхоть. Співав богослужіння любительський храм луцького Храму Всіх святих Землі Волинської.

«Дорогі брати і сестри, сьогодні приміщення нашого центру «Джерело життя» стало храмом Божим. Тут звершена Божественна Літургія і ви з’єднались із Господом нашим Ісусом Христом у святому Таїнстві Причастя, і я щиро вітаю вас із прийняттям святих Христових Таїн», – сказав протоієрей Петро Базюк. Батюшка також привітав усіх із прийдешнім великим святом Різдва Христового.

  • blob 1
  • blob 2
  • blob

Молодіжний відділ єпархії