Дружня зустріч двох молодіжок!

30 листопада Православний місіонерський клуб “Іоаннівська сім’я” завітав у гості до сусідньої молоджіки із села Струмівки при Свято-Андріївському храмі

Молодіжка завітала у гості на запрошення керівника молодіжки голови Волинського православного братства тверезості імені святого праведного Іоанна Кронштадтського протоієрея Степана Яреми.

Це друга така зустріч двох молодіжок. Минулої неділі молоді люди із села Струмівки побували у гостях у “Іоаннівської сім’ї”, а цієї неділі вони запросили молодіжку до себе. Під час зустрічі молодь знайомилася між собою, спілкувалася на різноманітні, актуальні в наш час теми.

kRZSztX6w401

В кінці зустрічі молодь обговорила проведення деяких спільних акцій, зокрема і про спільний спортивний відпочинок двох молодіжок.

Ключовим моментом вечора стало виконання гімну нашої держави двома молодіжками , а також піснеспіву “Боже, я молюсь за Україну”. Це ще раз засвідчило те, що наша православна молодь є справжніми патріотами своєї держави, переживає за її майбутнє і щиро молиться за мир та спокій в державі.

Молодіжний відділ єпархії