Заговини “Іоаннівської сім’ї”

27 листопада напередодні Різдзвяного посту Православний місіонерський клуб “Іоаннівська сім’я” провів спільні заговини до посту

Молоді юнаки і дівчата зібравшись у місцевому Теремнівському будинку культури, під вечір, після важкого дня розпочали духовно-розважальний відпочинок. Розпочалися заговини із молитви.

Після молитви усі присутні сіли за святковий стіл, варто зазначити, що їжа була приготовлена самими клубістами. О після того як усі трішки підкріпилися розпочалася розважальна програма, яку підготовили активні учасники молодіжки. Це були різного роду цікаві конкурси.

Також декілька розважальних номерів провела і директор будинку культури Олена Миколаївна, яка з радістю відкриває нам двері свого закладу для різних місіонерських виступів. На завершення вечора молодь поспілкувалася на цікаві теми зі своїм духовним наставником священиком Романом Якубовичем.

Весело провівши час молодь не помітила як підійшла пізня пора і вже треба було розходитися по домівках. Ось так весело і корисно для душі православна молодь заговилися перед Різдзвяним постом, і віримо, що ще радісніше в тій самій компанії зустрінемо і велике свято – Різдво Господа нашого Іісуса Христа!

  • HhyjmoAmNSc
  • JdhxVsdWdmo
  • UhKBQTmFyYc
  • WwYd7zuispM
  • XzJ4N9Gvqnc

Молодіжний відділ єпархії