Братська зустріч

9 листопада луцька молодіжка «Омофор» завітала у гості до колківської – «Дорога додому». По приїзді, клірик Хрестовоздвиженського храму о. Михайло Анісімов розповів молоді історію церкви, після чого запросив гостей відвідати їхню молодіжку

Зустріч розпочалася із молитви «Царю Небесний», після якої до присутніх звернулися керівники обох молодіжок: о. Михайло Анісімов та о. Олександр Білінський – «Дорога додому», та ієромонах Ілля (Вишневський) – «Омофор».

Далі було знайомство, котре продовжилось презентацією діяльності молодіжних братств. Зустріч проходила в атмосфері дружнього спілкування та частування солодощами. Порадував присутніх і виступ новоствореного луцького молодіжного хору «Нев’янучий Цвіт».

Цікавою була і бесіда про «Символ віри» – короткого і точного викладу основ християнського віровчення. В результаті, було розібрано його перших сім членів (речень).

Зустріч завершилася молитвою, після якої молодь обмінялась запрошеннями на заплановані молодіжками заходи.

«Добре було б частіше так зустрічатись православній молоді!», – Поділився позитивними емоціями учасник зустрічі Богдан Яковук.

«Як добре, що в світі є молоді люди, які в наш нелегкий час мають такі ж духовні орієнтири і цінності як і ти… В обличчі колківської молоджки, ми знайшли в першу чергу однодумців, які в майбутньому, сподіваюсь, стануть друзями» – зазначила Катерина Бірук.

DSCN0407

Молодіжний відділ єпархії