Молодіжний відділ єпархії організував захід «Здорова молодь – здорова нація»

Здоров’я, безсумнівно, завжди було, є і буде величезною цінністю, без якої дуже важко нормально жити. І скільки б не називати цю прописну істину банальністю, вона не втратить своєї актуальності ніколи. Отож, і молодіжний відділ Волинської єпархії Української Православної Церкви не залишається осторонь такого важливого аспекту життя людини як здоров’я, закликаючи молодь вести здоровий спосіб життя

Голова згаданого відділу ієромонах Ілля (Вишневський) розповів: «У нас в єпархії є багато молодіжок, що працюють автономно. Тож метою заходу є їх об’єднати та здружити. На сьогоднішнє дійство завітало тринадцять молодіжок з різних благочинь Волинської єпархії. Загалом слід зазначити, що дуже активно сьогодні представлено Колківське благочиння, де їх є 3 та, звичайно, Луцьке, де молодіжок 5. Сподіваюся, що молодь, яка сьогодні зібралася, отримає позитивні емоції, а відомі люди, серед яких є спортсмени-рекордсмени, стануть гарним прикладом для учасників дійства».

Вітаючи команди православних молодіжок, отець Ілля побажав усім успіху, після чого до слова був запрошений голова інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук. Він приєднався до вітальних слів, а також зазначив, що люди часто сприймають на віру прислів’я про те, що у здоровому тілі здоровий дух, не думаючи, що найголовніше здоров’я – це духовне. Окрім того, бажаючи успіху командам, священик зазначив, що прагнути перемоги – це добре, проте тим, кому вдалося стати кращими, не варто гордитися.

Серед священнослужителів, присутніх на заході, був і голова Волинського православного братства тверезості ім. св. прав. Іоанна Кронштадтського протоієрей Степан Ярема. Він зазначив: «Дуже важливо, аби здоровий спосіб життя став модним серед молоді. Вірю, що захід «Здорова молодь – здорова нація», організований отцем Іллею, зробить свій вклад у популяризацію здорового способу життя».

Присутню молодь очікувала дуже цікава програма змагань, яка передбачала як особисті конкурси, так і командні естафети. Серед особистих конкурсів були такі: «Хто швидше надує кульку», «Хто кине м’яч на більшу відстань», «Силачі», «Футбольний». Далі учасників чекали командні естафети, за якими слідувало катання на роликах та нагородження переможців змагання.

Залишається сподіватися на те, що даний захід став не просто типовою розвагою для молоді, а дійсно спонукав присутніх задуматися над величезною цінністю здоров’я та дійти до розуміння того, що лиш здорова нація може розбудовувати міцну державу.

  • 1xmOuLQKK74
  • 6IC5exXh1aE
  • MG5RZFCNKfY
  • TvqhLbZLlXI
  • YrYhMsMM-ZA
  • ZTngBIxDvtU
  • ZXkgdl_gFLw
  • ZqFUJ-9Ya-8
  • fXMqiefMblA
  • p33sUdj1rak
  • uct9hSbn4K0

Молодіжний відділ єпархії