Вихованці недільної школи Свято-Катерининського храму села Великий Омеляник подарували свято учасникам ВО УТОС

Цими днями відзначається «День білої тростини», присвячений людям із вадами зору. 10 листопада цей день відзначила Волинська обласна організація УТОС

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, участь у заході взяв настоятель Свято-Катерининського храму села Великий Омеляник священик Володимир Гринюк, який духовно опікується ВО УТОС, та вихованці недільної школи, що діє при цій парафії.

Вихованці недільної школи представили присутнім на заході концертну програму. Під час жанрових сценок діти продемонстрували необхідність у житті кожної людини таких чеснот як віра, надія і любов.

«Наша мета – підтримувати людей із вадами зору, показати їм що вони не гірші, а може і кращі за інших. Вони мають недугу – вади зору, дехто нічого не бачить взагалі і завдання Церкви – допомагати цим людям. Вони повинні знати, що Господь їх любить і цю Божу любов вони повинні відчувати і через наші добрі справи, які ми, в міру наших можливостей, їм робимо», – сказав у коментарі прес-службі Волинської єпархії священик Володимир Гринюк.

  • DSC_0811
  • DSC_0812
  • DSC_0814
  • DSC_0815

Молодіжний відділ єпархії