Православний місіонерський клуб “Іоаннівська сім’я” відсвяткував свій перший День народження

7 вересня Православний місіонерський клуб “Іоаннівська сім’я” святкував свою першу річницю від дня заснування. Зібравшись у вечері молодь розпочала святкування із молитви у Свято-Хрестовоздвиженському храмі, де відслужили подячний молебень та акафіст до небесного покровителя молодіжки святого праведного Іоанна Кронштадтського

Очолив службу духівник молодіжки голова місіонерського відділу єпархії священик Роман Якубович у співслужінні диякона Георгія Куницького. Варто зазначити, що під час богослужіння співав хор молодіжки. Після молитви клубісти зібралася у стінах недільної школи храму, де і продовжили святкування офіційною частиною.

На початку вечора із вітально-вступним словом звернувся до усіх присутніх настоятель храму і секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук який привітав усіх і побажав , і надалі так активно трудитися в Славу Божу, і на користь людям. Далі продовжилися святкування кількома конкурсами, які пов’язані із життям молодіжки. Під час вечора до присутніх звернувся голова Волинської спілки ветеранів України Булавін Олександр Олександрович, який подякував молодіжці за активну волонтерську роботу і вручив отцю Роману Якубовичу Почесну грамоту за активну допомогу одиноким, обездоленим людям.

У своєму слові отець Роман подякував за нагороду і сказав, що хоча грамота і випасана на його ім’я, але це нагорода усієї “Іоаннівської сім’ї”. Вкінці святкування продовжилися за солодким столом, де весело і в дружній обстановці всі радо спілкувалися і ділилися своїми враженнями набутими під час літніх канікул. Також були і новенькі у нашій сім’ї, яких радо прийняли усвій колектив. На завершення вечора до усіх звернувся отець Роман, який подякував всім за спільний рік праці, і вручив кожному ікону небесного покровителя клубу святого праведного Іоанна Кронштадського і щомісячний часопис храму “Іоаннівський глас” . Ось так весело Іоаннівська сім’я провела свій перший День народження.

  • DSC0109-342x227
  • DSC0140-342x228
  • DSC0153-305x459
  • DSC0173-433x288
  • DSC0175-214x142
  • DSC0199-214x142
  • DSC0201-323x215
  • DSC0205-324x215

Джерело