Керівник Молодіжного відділу відвідав центр “Гармонія”, який займається реабілітацією людей з інвалідністю

З благословіння митрополита Вінницького і Барського Варсонофія, 18 січня керівник та співробітник відділу у справах молоді, на запрошення директора Олени Чорнобривенко відвідали вінницький центр “Гармонія”, який займається різноплановою реабілітацією людей з інвалідністю

Після вступного слова протоієрея Миколая Дудніка – керівника Молодіжного відділу, прозвучала у його ж виконанні колядка. Далі священник розповів про Різдво Христове та пояснив духовний сенс різдвяних піснеспівів та колядок. Молоді господарі центру відповіли взаємністю і також заспівали традиційні різдвяні пісні, що було найбільш зворушливою частиною зустрічі.

Про свято Хрещення Господнього розповів керівник молодіжної школи храму свт. Луки Кримського м. Вінниці ієрей Андрій Кучер. Представники молодіжки також заколядували для молоді центру, після чого було спільне чаювання та спілкування.

За солодкі смаколики висловлюємо подяку соціальному відділу єпархії та безпосередньо керівнику – прот. Олександру Орайло, а за фруктові подарунки – диякону Георгію Толчеву та відділу у справах благочинності.

Також Молодіжний відділ дякує Олені Дмитрівні Чорнобривенко та усім працівникам центру “Гармонія” за запрошення, спільно проведений час та за можливість поспілкуватись на духовні теми з учасниками центру.

Внимание: в указанном каталоге НЕТ изображений. Пожалуйста, проверьте каталог!

Отладка: указанный каталог - https://sinod-molodost.in.ua/images/Vinnickaya/2022.01.23

Джерело