До Дня захисту дитини Вінницька єпархія подарувала 40 ліжок для дитячого відділення обласного тубдиспансеру

Про це повідомив секретар єпархії протодиякон Владислав Демченко 29 травня, під час благодійного вечору-аукціону, присвяченого Дню захисту дітей який проводила благодійна організація «Сонячна країна»

З благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона, 40 нових ліжок будуть виготовлені та передані у лікарню протягом трьох наступних тижнів. Від імені владики Симеона секретар єпархії побажав маленьким пацієнтам обласного тубдиспансеру швидкого одужання, а лікарям – сил, терпіння і Божої допомоги в їхній нелегкій праці.

Звертаючись до усіх учасників благодійного вечора, отець Владислав підкреслив, що кожна гривня, пожертвувана дітям і кожна добра справа, яка зроблена для них, приймається самим Господом Ісусом Христом, Котрий говорив: «те, що вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили» (Мф 25,40).

Під час благодійного вечору-аукціону його учасниками було зібрано майже 40 тисяч гривень, які будуть витрачені на ремонт приміщень дитячого відділення вінницького обласного тубдиспансеру, а також на поліпшення умов перебування у ньому хворих дітей. Разом із коштами, витраченими Вінницькою єпархією на виготовлення ліжок, благодійна акція зібрала понад 100 тисяч гривень.

Небайдужі люди, які бажають надати допомогу для дитячого відділення вінницького обласного тубдиспансеру, можуть перерахувати кошти на р/р Бо"Сонячна Країна": КОД 38189820 р/р 26007000119889 МФО 302429 філія АТ Укрексімбанка в м. Вінниця.

Прес-служба Вінницької єпархії