Таємний художник в центрі реабілітації діток-інвалідів

Починалась ця історія майже півтора роки назад. Коли одного із волонтерів православної Служби милосердя, на той час ще студента художнього факультету, попросили намалювати декілька позитивних картин для відвідувачів Центру реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» в м.Умані

Картини були намальовані і презентовані до міжнародного дня інваліда і у керівництва виникло бажання продовжити ряд позитиву для малечі. Проте ідею не вдалось втілити в життя через відсутність художника який би зміг безкоштовно у вільний від роботи час творити отакі от дива для діток. Аж раптом через майже півтора роки на стінах цього закладу знову почали з’являтися ескізи картин і ніхто не бачив людину яка їх творить!...

Ось вам і наш таємний чарівник і результат! Як виявилось в подальшому той таємний добряк, що малює ночами для діток - і є наш волонтер Стасік!

По дорозі на роботу вранці я зненацька застала його в процесі миття пензликів. Так і викрила хто ж ночами малює для діток. Червоні очі і щаслива посмішка - "домалював...")

ДЯКУЄМ ВСІМ, хто вболівав за нашого художника! З Божою допомогою ось уже і трішки радіснішим стало відвідування реабілітаційного комплексу для діток з особливими потребами! Особливий художник творив позитив для діток з особливими потребами.

В кожному з нас живе добрий чарівник, - потрібно тільки вчасно давати можливість йому реалізовувати себе і робити чиєсь життя радіснішим!

  • 2nj29NZ045I
  • 7PG8qGcfGzQ
  • WJ5afx8a9B4
  • c-Cq34um6Zg
  • k3X19bpA9ng
  • zVlthD17j5o

Левадко К.О.,
керівник Служби милосердя
Свято-Успенського храму м.Умані