Допомога пораненим захисникам

Ініціативна група уманчан організувала та доставила гуманітарну допомогу пораненим військовослужбовцям, що перебувають на лікуванні у військовому санаторії міста Вінниці

Делегацією у складі представників: Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, настоятеля Свято-Успенської парафії Уманської єпархії протоієрея Вадима Паєвського та волонтерів Служби милосердя Свято-Успенського храму, - від небайдужих мешканців нашого міста було доставлено гуманітарну допомогу вартістю майже на 6 тисяч гривень (підгузники, серветки, пелюшки, засоби особистої гігієни, медикаменти та ін..), близько 200 одиниць нового одягу та чоловічої білизни.

Допомога передана на потреби пораненим, а також частина буде вивезена в зону АТО працівниками санаторію. На даний час потреби в гуманітарній допомозі санаторію немає, наші солдати забезпечені всім необхідним.

Також в уманчан була можливість відвідати наших відчайдушних захисників в санаторних палатах. Неможливо передати словами відчуття, коли дивишся в очі цих юних, гарних хлопців, в яких здавалося б все життя по переду, а погляди в них наповнені стражданням та тривогою від побаченого і пережитого… Хтось уже більше ніколи не стане на власні ноги, хтось віддав своє здоров’я, а хтось і життя заради миру в нашій країні, але в кожного з них живе надія, що все було недарма.
Будемо надіятись на краще.

ЩИРО ДЯКУЄМО ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ!

  • KbGnAisZkBE
  • jyfEPg6TVJo
  • m3CV4KYoSUc

Керівник Служби милосердя
Свято-Успенської парафії
Левадко К.О.