Пасхальні вітання, або ангели літають в будь - яку погоду!

Явилась милість нам Господня
І оживила світ, немов в раю;
В знаменне світле свято Великодня
Вітаю щиро кожну я сім’ю…

Саме такими словами з вуст маленького волонтера Настуні, в костюмі янгола зі дзвоником в руках, лунали пасхальні вітання для підопічних Служби милосердя цього року

Вже традиційно в світлий день Христового Воскресіння прихожани Свято-Успенського храму не тільки освячують свої великодні кошики, а й жертвують частину пасхальних гостинців на потреби храму.

Завдяки пожертвуванням, пакунки з пасками, писанками та крашанками отримали притулок для дітей, дитячий будинок, будинок пристарілих та будинок ветеранів. Окремо волонтери Служби милосердя привітали важкохворих діток та людей похилого віку. Крім великодніх гостинців всі вони отримали декоративні писанки в подарунок.

На цьому привітання не закінчились: з яскравими кульками та гарним настроєм добровольці завітали до учня недільної школи Свято-Успенського храму та волонтера з дитячої групи Владислава, який цього року на Великдень святкував ще й своє день народження. Поласувавши смачним тортиком та від душі наспівавшись в караоке, православна молодь вирішила влаштувати свято і для себе. За вечірнім чаювання зібралися всі волонтери.

Згадуючи події великоднього дня, всі прийшли до висновку, що Пасха цього року запам’ятається не тільки насиченим графіком, неприємними сюрпризами, а й рясним дощем. На зауваження одного з наших гостей «куди ж ми їздимо в таку погоду?», ми, подивившись на нашу маленьку Настуню в світлому платтячку та пухнастими крилами за спиною, сміливо відповіли: «Ангели літають в будь-яку погоду!»

Нехай і у Вашому житті, навіть коли за віком йде дощ, на душі буде світло і радісно, а коли немає сонця, Вас зігрівають добрі слова та щирі посмішки рідних та близьких людей. Христос Воскрес!

  • 5bQVqMQFISw
  • 8MSOVZ9yUZw
  • Nr4huET5zho
  • XdSeot1mKG0
  • YrFkklWWivs
  • lzH5TqAr7tM

Молодіжний відділ єпархії