Волонтери центру “Благо” продовжують здійснювати справи милосердя

30 червня 2020 року, з благословення Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського, співробітники єпархіального відділу соціального служіння та благодійності (керівник прот. Андрій Симон) відвідали дитяче відділення Полтавської обласної клінічної психіатричної лікарні ім. А.Ф. Мальцева

Незважаючи на триваючий карантин і заборону на безпосереднє спілкування з маленькими пацієнтами, волонтери продовжують здійснювати справи милосердя, перевозячи то необхідне, чого потребує лікарня. У цей приїзд були передані: одяг, іграшки та ігри, засоби гігієни, чайник і продукти харчування. Все це було пожертвувано небайдужими полтавцями, тими людьми, які вважають своє життя бідним і порожнім без допомоги ближньому. А й справді, справжня радість і повнота приходить в життя людини тільки через любов, ту високу Євангельську любов, про яку нагадує нам апостол Павел.

Волонтери центру “Благо”, поспілкувавшись з керівництвом лікарні та зустрівшись з адміністрацією дитячого відділення, почули теплі слова подяки на свою адресу і на адресу жертводавців.

Добре, коли міцніють зв’язку та налагоджується співпраця між представниками медицини і Полтавською єпархією, адже все це, безсумнівно, відбувається на благо людям, нашим дорогим полтавчанам.

12072020

Джерело