Коли літо зажило в тобі...

Не розумно чекати наступного літа, коли літо розпочало своє життя в середині кожного з нас. З такою думкою згодяться усі учасники нашої недавньої теплої зустрічі

Минув лише тиждень після завершення роботи молодіжного православного табору «Зірниця» на Полтавщині, як його учаники з великою радістю зустрілися знову.

Цьогоріч табір дав можливість не лише з користю відпочити, а й сформував з Божою допомогою міцну, дружню правослвну команду.

Нажаль ми не можемо поділитися в нашій публікації чудовими яскравими фото, - чомусь у цей день нам було не до фото..Нам було не до проблем, нам було не до метушні – всі щиро раділи теплій компанії, яка зібралась у затишному будинку головного організатора табору протоієрея Володимира Бабича. В цей день не став перешкодою зовсім не по літньому холодний дощ за вікном, бо в будинку було чутно дзвінкий сміх від спогадів про табір, спів пісень, незрівнянну гру на фортопіанно та гитарі і все це вдало перепліталось із ароматом запашного шашлика та такого доречного гарячого чаю.

Спілкування тривало мало не всю ніч на передодні Свята винесення честних древ Господа нашого...А на ранок молодь поєднала свої співучі таланти у святковій спільній літургії.

На диво опісля, всім сил вистачило і на випробовування спортивного залу, що належить православному спортивно-туристичному клубу КРОК.

Ще довго і на другий день не могла наша дружня компанія покинути будинок отця Володимира, який прибавив у безцінну скарбницю наших життєвих спогадів ще два незабутні дні.

Дашевська Катерина,
прес-секретар православного
спортивно-туристичного клубу « Крок»