До Дня захисту дітей каховські православні громадські організації піклуються та допомагають найбільш тяжкохворим дітям

Напередодні міжнародного Дня захисту дітей в гематологічне відділення Херсонській обласній дитячій лікарні прибули подарунки від представників каховської громади: ГО « Православний батьківський комітет» та Благодійного фонду « Лепта»

В це свято традиційно втишуються різноманітними святами , розвагами та солодощами наші маленькі громадяни , квіти та сенс нашого життя. ДІТИ!!! І це чудово!І дай Боже, щоб у нашій чудовій країні було БАГАТО чудових дітей. Здорових, вихованих, розумних, які через деякій час в свою чергу будуть складати успішне українське суспільство.
Та також в це свято, як і в інші дні, нам треба пом ’ятати та не залишати без уваги найбільш знедолених малюків – онкохворих діточок. На їх долю, на жаль в цей день не буде ні свят, ані розваг. І тому ми вирішили хоч трохи скрасити перебування у лікарні нашим маленьким співвітчизникам. За допомогою каховських благодійників: ООО « КонсалтингАгро», ПП « Славутич», ПП « Техінвентарізація», ПП « Інпромбут» були придбані необхідні ліки, соки та фрукти.

DSCF3592

БФ « Лепта» вдячує керівникам цих підприємств за небайдужість та милосердя. Хай Господь Вам воздасть сторицею! Та також вдячує усім каховчанам та новокаховчанам, які вносять свою особисту маленьку лепту для лікування тяжкохворих дітей через « скриньки надії», які розташовані у багатьох магазинах наших таврійських міст. В травні місяці завдяки вашим пожертвам благодійної допомоги було здійснено на 13 267 грн. Були придбані 6 небулайзірів « Юлайзер» для каховських багатодітних родин.

Для маленького каховчанина Черепанова Жені ( 6 років, д-з: первинний спадковий імунодефіцит) придбані важливі для життя коштовні ліки: « Імуновен Моно»- 4 шт на суму 3800 грн. Це доза постійного щомісячного прийому за життєвими показами. Та ще місяць тому Женя отримував цей препарат за державною програмою, в якої зараз йому та його батькам відмовлено….у зв’язку з державною кризою. Та на щастя світ не без добрих людей і ми разом, гуртом можемо допомогти один одному.

Нашу адресну допомогу на лікування від тяжких онкохвороб отримали Сухоруко Олена – мати двох маленьких діток та чудова маленька дівчинка з Херсона Настінька Микула. Їй тільки 4 рочки, а вона вже перенесла багато блоків хіміотерапії , операцію по видалення нирки та зараз батьки дуже благають усіх небайдужих людей допомогти зі збором коштів на повторення курса лікування Настіньки у Німеччині . Усі подробиці про стан цієї дівчини можна отримати на сайті БФ « Лепта» http://lepta.ks.ua/miku­la-na­sten­ka

Потрошку від багатьох - це рятує життя! А життя людини і маленькій, і великій – це найдорожчий скарб і прожити його треба так, щоб самому не було соромно. Щоб спогадів, коли ми знайшли в собі сили та час розділити з ближніми їх турботи та радощі було більше , чим тих , в яких ми думали лише за себе.

Будьте щасливі та здорові ! Залишайтесь і далі небайдужими!!!

Молодіжний відділ єпархії