Останній дзвоник у Виноградівці і День захисту дітей у Добрій Криниці

30 травня відбувся останній дзвоник у загальноосвітній школі I-III ступенів села Виноградівка Баштанського району

Окрім вчителів і учнів школи у заході взяли участь голова Мар'ївської сільської ради Надія Орлова і представник районного відділу освіти Баштанської РДА Інна Мішкова. В урочистостях з нагоди завершення навчального року взяв участь і заступник голови інформаційно-просвітницького відділу Миколаївської єпархії, настоятель Свято-Петропавлівського храму села Виноградівки ієрей Андрій Чиженко. Він благословив випускників на доросле життя, а педагогів і учнів школи на наступний навчальний рік.

У своєму виступі отець Андрій зазначив, що кожній людині треба пам’ятати, що освіта - це не лише сума знань, але ще й відповідність образу і подобі Божій. А це значити бути чуйним і милосердним у житті, вірити у Бога і творити на цій землі добро.

1 червня у вищезгаданому навчальному закладі відбувся випускний вечір, у якому взяли участь ієрей Андрій Чиженко, депутат обласної ради Фелікс Ольшевський, Мар'ївський сільський голова Надія Орлова.

Наступного дня у понеділок отець Андрій разом із сільським головою Володимиром Драгуновським прийняв участь в урочистостях у будинку культури села Добра Криниця, присвячених Дню захисту дітей, де благословив вихованців місцевого дитячого садочка і учнів початкових класів школи.

Джерело

  • 1
  • 2
  • 3