Заїченко Аліса, 1987 р.н., м. Вінниця

Діагноз - інваліда з дитинства1-ої групи, підгрупа А, ДЦП

Новость от  10.04.14 г.

Дорогі брати і сестри!

Звертається до Вас мати Заїченко Аліси Іванівни, інваліда з дитинства1-ої групи А ДЦП. Сама найважча форма.

Вона не може ні ручками ні ніжками, сидить в інвалідному візку тільки прив’язана ременем, говорити їй теж дуже важко. Переносить важкі страждання, дуже їй все болить, всю викручує, не може спати, тому що всі кісточки болять. Але при цьому вона ніколи не нарікає на свою долю, говорить що людям буває ще гірше. Вона в нас дуже духовна людина дуже любить Бога і людей. Говорить, що якщо не може допомагати бідним фізично чи матеріально, то молиться за них і вірить, що Господь чує її молитви.

Нам батькам дуже важко дивитися, все своє життя, на страждання нашої донечки, знаючи, що ми нічим не можемо допомогти. Ми уже не молоді, уже пенсіонери, теж хворі, нам дуже важко здійснювати догляд за дитиною.

Ми молимось і просимо у Господа, щоб Господь дав, щоб наша донечка могла хоча б кусочок хліба взяти своїми ручками і з’їсти. Ми ж як усі люди не вічні. І ми боїмося, що буде з нашою донечкою.

Нещодавно у нас з’явилась надія. Ми дізнались від людей (може це Бог послав нам цих людей), які лікувались в Ізраїлі в клініці професора Васильєва. Там їм дуже допомогли, їм стало набагато краще. Вони і нам порадили звернутись. Ми переслали історію хвороби Аліси і всі медичні документи. Там їх розглянули і сповістили нам, що можуть Алісі ефективно допомогти. Туди посилали документи і ще люди хворі на ДЦП, але їм на жаль відмовили, сказали, що нічим допомогти не зможуть. Нам відповіли, що в клініці на нас чекають. Вартість лікування та реабілітації в міжнародному медичному центрі «Біокорекція» (Ізраїль) 122 85 євро.

Заїченко Аліса

На превеликий жаль таких грошей в нас немає. Ми маємо дуже велику надію що Господь Бог допоможе хоча б трошки полегшити страждання нашої донечки.

Дорогі брати і сестри, з великим болем в серці, стоячи на колінах, прошу у вас допомоги здійснити нашу мрію і надію поїхати на лікування.

Нехай Господь Бог оберігає всіх Вас.

Сімя Заїченко

Просимо хто скільки зможе перешліть на нашу картку 
ПриватБанку №5168 7572 3860 9624 
Заїченко Раїса Василівна. 
Наш № телефона 096-763-51-42.

Наша адреса: 
Заїченко Раїса Василівна, 
вул. Котовського31, 
с. Нищий-Ольчедаїв, 
Могилів-Подільський р-н, 
Вінницької обл. 
24013.