Різдвяні вітання від Львівської молодіжки

У дні Різдвяних святок, православна молодь міста Львова, на чолі з Головою єпархіального відділу у справах молоді протоієреєм Назарієм Швецем, відвідала з Різдвяним концертом та виставою ряд закладів міста Львова та нашої області

А саме: дитячий будинок, лікарню, госпіталь та геріатричний центр.

12 січня, наша молодіжка вирушила в м. Новий Милятин, де в місцевому дитячому будинку «Добре серце» привітала дітей з Різдвяними святами та показали цікаву Різдвяну виставу: “Іван Василеві міняє конфесію”, а також побажала усім присутнім Милості Божої у їхньому житті. Після чого діти отримали солодкі подарунки і подякували за відвідини.

13 січня, з Різдвяною виставою ми завітали до дітей, які лікуються в Львівській обласній державній клінічній психіатричній лікарні м. Львова. А для дорослих, які там перебувають, був виконаний Різдвяний концерт. На якому розповіли про історію свята Різдва Христового, виконали багато колядок, побажали якнайшвидшого одужання, а також роздали присутнім солодощі та фрукти.

14 січня, наші гастролі продовжилися у Будинку пристарілих (Геріатричний центр) міста Львова та Львівському обласному клінічному госпіталі прикордонних військ. Стареньких ми привітали Різдвяним концертом та подарунками. А для тих, хто не може самостійно пересуватися ми принесли радість Різдва співом колядок в їхні палати. А у відповідь ми почули щирі слова вдячності за візит.

Для військових прикордонників, які постраждали внаслідок бойових дій на сході України, ми виконали Різдвяну виставу та співали колядки. Отець Назарій привітав усіх з святами та побажав їм міцного здоров’я та благополуччя. В свою чергу, захисники подякували нам за увагу та отримані солодощі.

  • IMG_6894
  • IMG_6897
  • IMG_6899
  • IMG_6909
  • IMG_6933
  • IMG_6936

Молодіжний відділ єпархії