Святкові заходи в день пам’яті святителя Миколая

В день пам’яті святителя Миколая, з благословення Митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, в криворізькому храмі священномученика Онуфрія відбулись святкові заходи

Після завершення Божественної Літургії та святкового молебню, вихованці музичної школи, спільно з вихованцями недільної школи, що діє при храмі, провели святковий концерт присвячений дню пам’яті святителя Миколая Чудотворця.

Настоятель храму святого священномученика Онуфрія м. Кривий Ріг протоієрей Володимир Златов привітав усіх присутніх дітей зі святом та розповів малечі про земне життя святого Миколая, а також про його великі і славні чудеса.

Діти подарували прихожанам чудові виступи та святковий настрій. Після концерту священик подарував кожній дитині солодкі подарунки та сердечно побажав всім мудрості Божої, здоров’я, миру та добрих успіхів в навчанні.

На наступний день після свята святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських чудотворця, в актовому залі Криворізької гімназії №95, відбувся концерт на честь дня пам’яті святого небесного заступника Криворіжжя. З благословення Митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, настоятель храму священномученика Онуфрія протоієрей Володимир Златов відвідав святкові урочистості, де привітав всіх присутніх з одним із улюблених свят усіх дітей – днем пам’яті святителя Миколая Чудотворця. Батюшка розповів присутнім про святого та побажав усім наслідувати угоднику Божому в своєму житті. Також, отець Володимир запросив усіх дітей відвідати храм священномученика Онуфрія, де кожен отримав солодкі гостинці.

Молодіжний відділ єпархії