В другому кафедральному місті пролунали великі святкові концерти для дорослих та дітей

В радісні дні Святок, з благословення Митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрему, у Палаці культури та спорту ім. Б. Величко м. Нікополь пройшли два великих святкових концерти: для дорослих – «Від Різдва до Різдва» та для дітей – «Різдвяні зустрічі»

Вже більш ніж чверть сторіччя влаштовує для жителів та гостей міста це музичне свято Спасо-Преображенський кафедральний собор м. Нікополя.

До присутніх на святі звернувся зі словами привітання священик Молодіжного відділу благочинний Нікопольського благочиння протоієрей Миколай Марущак. Священик благословив присутніх, побажавши всім здоров’я, миру й радості, дітям – успіхів навчанні, а дорослим всесильної Божої допомоги у їх жертовних трудах.

Молодіжні творчі колективи м. Нікополя порадували глядачів своїм талантом. Зі сцени пролунали музичні композиції авторства світових класиків, пісні про зиму та теплі слова про свято Різдва Христового.

В закінчення свята всі діти отримали солодкі подарунки та яскраві повітряні кульки.

  • 2
  • 3
  • 5
  • 8

Молодіжний відділ єпархії

***

Благодійна акція для мешканців інтернату

В день пам’яті преподобного Григорія, чудотворця Печерського (1093) співробітник молодіжного відділу Криворізької єпархії, настоятель храму святих апостолів Петра і Павла с. Зелене Поле Криворізького району протоієрей Георгій Гецко, очолив благодійний захід для мешканців Зеленопільського інтернату для людей з особливими потребами.

Разом зі священиком паломники відвідали Свято-Покровський жіночий монастир та храм святої мучениці Татіани м. Кривий Ріг, де їх гостинно зустрів його настоятель протоієрей Антоній Бондар - Голова Молодіжного відділу Криворізької епархії. Після спільної молитви священик надав особливим гостям своє благословіння.

01022020

Молодіжний відділ єпархії