Криворізький священик прийняв участь в дитячому благодійному заході

Священник Молодіжного відділу Криворізької єпархії протоієрей Георгій Гецко прийняв участь в дитячому благодійному заході “Веселі Старти”

Метою даного заходу було підняття рівню мотивації та командного духу дітлахів громади. «Веселі Старти» провела міжнародний тренер TRX Ірина Казначеєва, котра навчила дітей командній роботі. Програма заходу складалася з багатьох конкурсів.

По закінченні «Веселих Стартів» до присутніх зі словом повчання звернувся протоієрей Георгій Гецко. Священик розповів, що кожну справу християнин повинен розпочинати з молитви та міцного уповання на Бога, тоді всі добрі починання завжди отримають успіх.

Також священик висловив подяку голові СФГ ім. Т.Г. Шевченка Мельнику Миколі Володимировичу за солодкі подарунки та грамоти всім учасникам заходу. Також отець Георгій подякував педагогічному колективу та директору Зеленопільської ЗОШ Донченко Олені Олександрівні за належну організацію заходу. Насамкінець отець Георгій благословив всіх учасників заходу та всіх хто долучився до його організації, побажавши Божого благословення у всіх справах та починаннях.

23052019

Молодіжний відділ єпархії