Урочисті заходи у Криворізькій загальноосвітній школі

З благословення Митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема та на запрошення Голови Довгинцівської районної в місті ради, Ратінова Ігоря Гарійовича 15 листопада прес-секретар Молодіжного відділу Криворізької епархії ієрей Миколай Беденко відвідав урочисті заходи у Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №109, яка у цей день відзначила своє 50-річчя

На святі були присутні почесні гості:

- Голова Довгинцівської районної в місті ради, випускник школи Ратінов Ігор Гарійович;

- Депутат Дніпропетровської обласної ради Салащенко Ірина Іванівна;

- Голова Металургійної районної у місті ради, випускник школи Шаповалов Геннадій Анатолійович;

- Почесний громадянин міста, голова Криворізької міської організації ветеранів, колишній працівник школи Дабіжа Микола Кирилович;

- Начальник відділу освіти виконкому Довгинцівської районної в місті ради Лопатнюк Олександр Миколайович;

- Головний спеціаліст з кадрових питань управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Шумакова Світлана Миколаївна.

Зі словами привітання та подяки за сумлінну працю виступив випусник школи, ієрей Миколай Беденко. З побажанням Божого благословіння у святій справі виховання молоді священник подарував рідній школі ікону Спасителя.

У день святкування ювілею грамотами та відзнаками були нагороджені 30 працівників закладу. Директора школи Кіслова Сергій Юрійовича відзначено нагрудним знаком «За заслуги перед містом ІІ ступеня».

Зі сцени лунали привітання та побажання на адресу школи та педагогічного колективу і від директорів інших закладів нашого району:

- Лозівець Інесси Вячеславівни – директора Криворізької спеціалізованої школи №9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов Криворізької міської ради Дніпропетровської області, випускниці нашої школи.

- Гетьман Ганни Борисівни – директора Криворізької навчально-виховного комплексу №81 Криворізької міської ради Дніпропетровської області, колишнього працівника школи;

- Остапенко Світлани Василівни – директора Криворізького навчально-виховного комплексу №128 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)» Криворізької міської ради Дніпропетровської області, колишнього працівника школи.

Також були присутні ветерани, випускники школи та батьки. Всі мали змогу переглянути фотовиставки, присвячені історії школи, а також зробити пам’ятні знімки біля фотозон у приміщенні школи.

Чотирьохповерхова школа у 1968 році зустрічала своїх перших школярів. Вона гостинно відкрила свої двері для 1500 дітей. Перший дзвоник пролунав для 258 першокласників. Педколектив складався з 60-ти педагогів.

За 50 років свого існування школі є чим пишатись. Більше 3-х тисяч учнів вийшли в самостійне плавання від її шкільного порогу. Понад 200 учнів нагороджені золотими і срібними медалями. Близько 80 відсотків випускників здобули і продовжують здобувати освіту у вищих навчальних закладах України та інших країн.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Молодіжний відділ єпархії